Friday, 29 April 2011

ORDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hey semua ...

 kat sini asyana nak cakap..kalau2 ade yang berkenan pada lens yang kami jual...
mohon buat order melalui msg/ col memandangkan ada kesulitan yang tak dapat asyana beautybiz elakkan..
boleh contact kami di 014-5091923 (yana) atau 013-9297016 (as)

TERIMA KASIH!!!!!!!!!!

Thursday, 7 April 2011

pencarian AGENT/WHOSALER!!!!!!!!!!!!

 hye....

hari ney mmg hari yang baik....
so, dah xnk ckp banyak,cuma asyana beautybiz nak mengalu2kan kedatangan Agent/whosaler kita baru.
sebenarnya ramai yang xtau kerja agent/whosaler ni mcm mana...
ok.meh nak cerita,sebenarnya kalau beli ikot harga whosale dapat la murah siket...
so boley jual ikot harga pasaran / sendiri..terpulang pada korang la..korang kira la berape yg da korang habis,total2...tengok berape dpt untung..sebenarnya..biz mcm ni MEMANG bley buat duit,TAPI!
atas usaha korang la...ok2..nanti yana sambung balik ok...gotta go now,daaaa!!!!!!!!

Tuesday, 29 March 2011

sugar candy lens series...



 
Sugar Candy Series
 

Diameter:16mm

Power Range: 0 - 1000

 
Price: RM48 expect Pink RM52
 

Postage:RM5

Pop C Light Series







Diameter:15.5mm
Water Content:38%

Power: 0 -1000
Price: RM 47
Postage: RM5 (fits 1-3 pairs)

Pop C Dark Series







 
 
Diameter: 15.5mm

Power Range : 0 -1000

Price: RM42

Postage : RM5